Spremembe so vedno dobrodošle. Po premoru, ki je trajal nekolik dlje kot sva načrtovala, sva se odločila, da se bova od Nautilusa poslovila in ustvarila sva CABlandio.

 

Vabljeni na našo FB stran CABlandia ali v jesenskem času na novo spletno stran cablandia.si ali cablandia.com. Kar vam je ljubše.

 

Ker bo nova trgovina delovala kot more bo tudi izbira predsej večja.  Hvala Vam, da ste nam bili zvesti na Nautilusu in se vidimo na CABlandiji. Že prej pa nas najdete na Etsy-ju, eBay ali naju obiščite v Prlekiji .

 

Dejan in Valentina Šauperl

w

KONTAKT

Dejan Šauperl o.d.d in Valentina Milošević o.d.d.
Sveti Tomaž 12, 2258 Sveti Tomaž

GSM: +386 (0)51 220 306 ali 051 220 302
MAIL: info@nautilus.si

NAJINI CILJI

Izdelava nakita in brušenje kristalov iz Slovenije ter promocija le teh.

Pokazati širši javnosti, da se kristali ali kamnine iz naše zemlje lahko postavijo ob bok vsem tujim.

Promoviranje zbiranja mineralov ali fosilov na etičen in naravi prijazen način, kot načina ohranjanja naravne dediščine kot tudi promoviranje mineralnih in fosilnih najdb.

R

100% zadovoljstvo

100% naravni kamni!

Brez ponaredkov!

Brez zavajanja!

Vedno pravi kamni!

Fosili, minerali ali kamnine so bili etično in ekološko pridobljeni iz narave ter strokovno preparirani ali obdelani.

O nama

Najino srce ni iz kamna, a zagotovo bije zanje (in drug za drugega)!

Namen je strokovna pomoč ter podpora ljubiteljem geologije, zbirateljem in tistim, ki so se zbiranja mineralov, kristalov, rudnin, fosilov ali kamnin šele lotili. Sodelujeva s številnimi muzeji doma in v tujini. Izdelujeva unikaten nakit, kristale brusiva, raziskujeva in sva edina, ki kristal najdeva v naravi, ga zbrusiva in izdelama nakit iz srebra ali makrame tehnike. S tem sta pristnost in kvaliteta zagotovljena!